Welkom bij Delftsblauwesieraden.nl

 

Onze “Delfts Blauwe” sieraden zijn handgemaakt en van eigen ontwerp.

In ons atelier te Lelystad, ontwerpen en vervaardigen wij met veel plezier deze sieraden met een Hollands tintje. Origineel souvenir voor een buitenlands familielid of zakelijke relatie, om cadeau te geven of zelf te dragen. Persoonlijke ontwerpen zijn ook mogelijk! De dames van "Delfts blauwe sieraden" maken dan een uniek ontwerp voor en met u.

 

Vraag naar de mogelijkheden of maak een afspraak via 06-254 27 260 of info@delftsblauwesieraden.nl

                                                                          

 

 

 

Milieu

Ook Delftsblauwesieraden.nl draagt haar steentje bij aan een beter milieu!

Op onze kantoorlocatie waar de administratie en deze website onderhouden worden, worden PV-panelen (elektriciteit opgewekt door middel van zonnepanelen) ingezet om de computers van energie te voorzien. De warmwatervoorziening wordt ondersteund door zonnecollectoren.

Verlichting is zoveel mogelijk als spaarlampen uitgevoerd.

Zo recyclen wij al ons verpakkingsmateriaal. Kunststof wordt zorgvuldig gescheiden van papier en karton. Als afval worden deze producten separaat aangeboden bij het gemeentelijke afvalverwerkingsstation.

Het gebruik van plastic gripzakjes proberen wij te minimaliseren.

Voor het versturen van bestellingen gebruiken we lichtgewicht verpakkingsmateriaal.

De aanvoerroutes van onze producten proberen wij zo kort mogelijk te houden om zodoende minimale vervuiling door transport te bewerkstelligen.

 

Speciale, op bestelling gemaakte producten worden pas samengesteld als deze daadwerkelijk besteld worden. Er worden nooit grote hoeveelheden showmateriaal gemaakt en vernietigd. Vrijwel altijd worden 'oude' of ongebruikte voorbeelden weer voorzichtig gedemonteerd zodat de onderdelen opnieuw gebruikt kunnen worden voor demonstratiedoeleinden. (mits onbeschadigd)

 

Afbeeldingen van onze sieraden worden door een deskundige fotograaf (zie http://www.chasa-imago.nl/) gemaakt en zo natuurgetrouw mogelijk afgebeeld. Door variaties in de kleurweergave op uw eigen PC zijn er altijd afwijkingen mogelijk met de originele foto. Daarnaast spelen kleurafwijkingen bij de gebruikte materialen een rol. Derhalve kan een besteld exemplaar afwijken van de getoonde afbeelding.